Naujienos

„FoodEducators“ karjeros diena – įkvėpimas gyventi tvariau ir sveikiau

2024-10-14

Dėkojame visiems, spalio 11 d. dalyvavusiems EIT Food edukacinės programos „FoodEducators“ karjeros dienoje „Šiuolaikiškas požiūris į maistą“, kurį Vilniaus kolegija (nacionalinis „FoodEducators“ centras) organizavo kartu su UAB „Agrokoncernas“ šios įmonės aplinkose Kauno rajone, Babtuose. Renginio dalyviai – beveik du šimtai mokinių ir dvidešimt mokytojų iš 11 bendrojo ugdymo mokyklų – išgirdo naudingus pranešimus apie sveiką […]

Šalčininkuose sėkmingai įvyko pirmieji Vilniaus kolegijos „FoodEducators“ programos mokymai!

2024-09-17

Rugsėjo 12 d., Šalčininkų rajone Vilniaus kolegijos „FoodEducators“ programos atstovai – studentų reikalų koordinatorius Ričardas Rimkus ir dr. Nijolė Zinkevičienė pravedė pirmuosius mokymus Šalčininkų rajono mokytojams. Mokymų metu buvo išsamiai pristatyta „FoodEducators“ programa, aptartos jos galimybės, nauda. Pedagogai buvo supažindinti su programos struktūra ir gavo rekomendacijų, kaip pritaikyti ir integruoti šią programą savo mokomuosiuose dalykuose, […]

„FoodEducators“ programa pristatyta Lietuvos Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos Ugdymo departamente

2024-09-11

Rugsėjo 4 d. Lietuvos Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos Ugdymo departamente buvo pristatyta „FoodEducators“ programa. Pristatyme dalyvavo Vilniaus kolegijos „FoodEducators“ programos komandos atstovė dr. Nijolė Zinkevičienė,  departamento direktorė Jolanta Navickaitė ir Ugdymo programų skyriaus vyriausioji specialistė Laura Bražionienė. Susitikimo metu Ugdymo departamento atstovės džiugiai sutiko žinią, jog EIT Food edukacinė programa „FoodEducators“ atėjo į Lietuvą […]

Naujos galimybės mokykloms: Vilniaus kolegija pristato „FoodEducators“ programą

2024-09-03

Vilniaus kolegija yra EIT Food edukacinės programos „FoodEducators” nacionalinis centras. „FoodEducators” – tai europinė edukacinė programa, kuri siūlo pradinių ir vidurinių mokyklų mokytojams ir mokiniams smagius, kūrybiškus ir įdomius užsiėmimus maisto ir sveikatos, maisto ir tvarumo, maisto mokslo bei darbo ir karjeros agromaisto sektoriuje temomis. Europos ekspertų parengti lengvai prieinami, mokslu pagrįsti pamokų planai ir […]