Praktinis seminaras ,,Rudens – žiemos gaminiai“
Trumpai apie renginį: | UAB Zeelandia technologai ir konditeriai ves tęstinį praktinį seminarą ,,Rudens – žiemos gaminiai“. Pagrindinė seminaro tema ,,Biskvitiniai mišiniai ir standikliai“. Seminare maisto technologijos studijų programos studentai ir dėstytojai gaus visą reikalingą medžiagą bei galės ją praktiškai įvykdyti, naudojant įmonės žaliavas. Šio seminaro metu bus skaitoma paskaita ,,Margarinai ir riebalai: gerieji ir blogieji augaliniai riebalai bei aliejai‘. |
Laikas: | 2015 m. lapkričio 25 d. pradžia: 10.00 val. pabaiga: 15.00 val.2015 m. lapkričio 26 d. pradžia: 10.00 val. pabaiga: 15.00 val. |
Vieta: | Vilniaus kolegijos Agrotechnologijų fakulteto Duonos kepimo ir kitos konditerijos gamybos laboratorija |
Organizatoriai: | Maisto technologijos katedra, UAB Zeelandia |
Kontaktai: | Laimutė Milašienė
tel. 8 5 219 16 51, el. paštas l.milasiene@atf.viko.lt |